O nama

O nama

Informacije u svezi povijesti i strukture, te vizije i misije našeg poduzeća

Oglašavanje


U današnjim uvjetima tržišne konkurencije, kvalitetna reklamna poruka jedna je od osnovnih preduvjeta za uspješno poslovanje. Ako ljudi ne znaju za Vas i djelatnost kojom se bavite, bez obzira na kvalitetu Vašeg proizvoda ili usluge, velika većina njih neće ni biti u prilici konzumirati ih.

Današnje društvo karakterizira visoka mobilnost, a upravo je javni prijevoz medij kojem je informacija prisutna gotovo 24 sata dnevno na najfrekvebtnijim mjestima u gradu i time garantira spontano zamjećivanje por­uke koju neprestano komunicira.

Reklamne poruke na vozilima PULAPROMET-a stalno se nalaze na najatraktivnijim lokacijama u gradu, obraćajući se ljudima koji se voze, čekaju javni prijevoz, hodaju ulicama…

Koordinacija marketinških aktivnosti naš je stalni zadatak. Akcijska oglašavanja i razne pogodnosti, koje u potpunosti usmjeravamo na svakog klijenta, učinila su vozila javnog gradskog prijevoza marketinški isplativijim i još atraktivnijim. Te pogodnosti prepoznali su naši redovni klijenti s kojima imamo vrlo kvalitetne i dugoročne odnose, ali i veliki broj povremenih partnera i klijenata koji su nam ukazali svoje povjerenje.

Mogućnost postavljanja reklamnih poruka

U unutrašnjosti autobusa
Moguće je organiziranje raznih promidžbenih akcija i mijenjati Vaše poruke prema potrebama

Na info pločama
Na info pločama koje se nalaze na autobusnim stajalištima. Kao reklama i kao putokaz

KONTAKT
T: 052 222-677
E: komercijalni.poslovi@pulapromet.hr