Novosti

Novosti

Informacije i obavijesti vezane uz naše poslovanje i prometovanje

Obavijesti korisnicima


Pogodnosti tijekom prosinca - Noćna linija i povoljnije korištenje vrijednosne karte

Za vrijeme ovogodišnjih božićnih i novogodišnjih blagdana Pulapromet će uz suradnju s Gradom Pula-Pola omogućiti niz pogodnosti.

Temeljem pozitivnog iskustva od proteklog ljeta uvodi se noćna linija koja će prometovati petkom i subotom tijekom cijelog prosinca. Predviđena vremena polaska s početnog stajališta, odnosno stajališta Pula-centar (Istarska ulica), su u vremenima 23:30 sati, 00:15 sati i 01:00 sati.

Linija će kao i proteklo ljeto povezati centar grada s većinom pulskih kvartova, a početno i završno stajalište će biti u Istarskoj ulici (stajalište Pula-centar) sa smjerom prometovanja:

Istarska– 43.istarske divzije – Jurja Žakna – Bože Gumpca – Santoriova – Zagrebačka – Giardini – Arsenalska – Jeretova – Stoja (autokamp) - Valkane (kupalište) – Veruda (sisplac) – Verudela – Palisina – Voltićeva – Rizzijeva – Nazorova – Trg Republike (MUP) – Zagrebačka – Istarska.

Cijene karata će biti sukladno važećem cjeniku koji je dostupan na mrežnim stranicama Pulaprometa.

Uz navedeno tijekom cijelog prosinca će svakim danom biti omogućeno povoljnije korištenje vrijednosne (prepaid) karte uz cijenu od samo 0,90 €. Naime, svakog dana će za 0,90 € u vremenu od 17 sati do završetka posljednje vožnje istoga dana biti moguće izvršiti neograničen broj presjedanja za razliku od uobičajenog vremena omogućenog za presjedanje koje iznosi 60 minuta. Pogodnost vrijedi za sve postojeće korisnike vrijednosne karte, ali za one koje će tek postati, a kupnja i nadoplata karte je moguća na kioscima Tiska i iNovina te na blagajni Pulaprometa.