Novosti

Novosti

Informacije i obavijesti vezane uz naše poslovanje i prometovanje

Obavijesti korisnicima


Filmska karta

Lijepa vijest i za ljubitelje filma. U razdoblju trajanja Pula Film Festivala odnosno od 15. srpnja do 23. srpnja 2023. godine znatno se mijenja pogodnost sadašnje vrijednosne (prepaid) karte. Naime, vrijeme neograničenog broja presjedanja će umjesto sadašnjih 1 sat biti produljeno na 9 sati i to u vremenu od 19 sati do 04 sati.

Na taj način će putnici s vrijednosnom kartom, primjerice u prvoj zoni, uz plaćenih 0,90 € moći koristiti javni prijevoz za više (neograničen broj) vožnji u navedenom vremenu. Karta je zbog vremena korištenja prilagođena posjetiteljima Pula Film Festivala, ali to nije uvjet pa ju tako mogu koristiti i ostali zainteresirani.

Također za kupnju karte nije potrebno davati na uvid potvrde ili slično (kao ni do sada) i mogu je kupiti svi putnici bez ograničenja. Dodatna pogodnost je da će u navedenom razdoblju cijena prve kupnje karte umjesto sadašnjih 6,60 € biti 4,00 € uz sadržanih 2,70 € za potrošnju.  

Kupnja i nadoplata (nadopuna) karte je moguća na kioscima Tiska i iNovina te na blagajni Pulaprometa, a iznosi nadoplate ostaju isti odnosno kartu je moguće nadopuniti za 3, 5, 8, 10 i 15 €.

>> Pravila nagradnog natječaja Pulaprometom na Pulski filmski festival <<